Според източната астрология покровител на 2024 г. ще бъде Зеленият дървен дракон. Освен

...
Според източната астрология покровител на 2024 г. ще бъде Зеленият дървен дракон. Освен
Коментари Харесай

Вижте какви символи на късмета за 2024-та вещае срещата със Зеления дракон

Според източната астрология настойник на 2024 година ще бъде Зеленият дървен дракон. Освен това идната година ще бъде високосна, заради което е значимо да привлечете шанс. Ще ви разкажем по-нататък за знаците, които ще зарадват Дървения змей.

Какви знаци можете да употребявате, с цел да привлечете шанс в годината на Зеления змей, казва астрологът Мария Пион.

Зелен и червен цвят

Носете червени или зелени облекла, защото тези цветове ще бъдат главните в годината на Зеления дървен змей. Червеното символизира сила, пристрастеност и увереност, до момента в който зеленото се свързва с естетика и разцвет.

" Златни " плодове

Поставете фруктиера с портокали, мандарини или райска ябълка на видно място, тъй като сладките златисти (оранжеви) плодове притеглят Дракона.

Декорации

Поставете зелени украшения в дома си като зелени свещи, възглавници, килими и други украшения. Това ще сътвори атмосфера на наслада и позитивизъм.

Изображения на дракони

Поставете изображения на дракони в разнообразни елементи на вашия дом. Драконът в китайската просвета символизира мощ, шанс и разцвет.

Благоприятни знаци

Възползвайте се от китайските знаци за шанс като " Фу " (щастие), " Лу " (просперитет) и " Шоу " (дълголетие). Можете да ги употребявате в бижута, картини или други декоративни детайли.

Цветя и растения

Поставете зелени растения и цветя като бамбук или орхидеи в дома си. Тези растения се считат за знаци на шанс и дългоденствие.

Традиционни китайски лакомства

Пригответе обичайни китайски ястия, които се смятат за знак на шанс, като патладжан, гъби, ориз и риба.

Източник: blitz.bg

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР